En vägg har målats

Äntligen är det fredag och det ska bli underbart med helg. Än så länge är det ingenting planerat, men jag tar väl i vanlig ordning och skriver ett inlägg för att börja fredagen på ett bra sätt, och det ska handla om när jag vände mig till en målare i Haninge, en som jag varmt rekommenderar. Ett av mina barn lekte och det blev ett hål i en gipsvägg. Hålet lagades och spacklades och målades med en fin färg.

Målaren hade god erfarenhet och tog inte lång tid på sig att slutföra jobbet. Han använde färg av hög kvalitet och tog hand om alla detaljer, vilket gav ett riktigt vackert resultat. Han erbjöd också en utmärkt tjänst med att städa upp efter sig och lämnade inga spår av reparationen.

Priset var mycket rimligt och jag var verkligen nöjd med resultatet. Jag vet att det alltid är välkommet med tips och råd, så det är därför jag skriver detta inlägg. Dessutom finns det så många målare att välja på så det kan vara svårt att navigera rätt bland alla som finns, och alla är inte seriösa heller, så det är viktigt att hitta rätt. Jag är glad att jag valde den här , eftersom han var vänlig och professionell, plus att hans arbete var av högsta klass.

Sammantaget, om du letar efter en pålitlig målare i Haninge eller Stockholm, som erbjuder utmärkt kvalitet till ett överkomligt pris, så rekommenderar jag varmt denne! Ni som vill se hur fint det blev hemma hos mig ska kolla in bilderna som jag lagt upp på min Instagram.

Glad fredag! ????

PS: Vad ska ni göra i helgen? Låt mig veta i kommentarerna. Själv tänker jag testa en ny restaurang, så spännande!

Tack för att ni läste och ha en trevlig helg allihopa! Kramisar?????????