Byggfirma i Älvsbyn

Hej, hej och hallå denna onsdagsmorgon, jag är uppe tidigt för fiskmåsarna skränar och väckte mig. Här sitter jag och tänkte att jag kan skriva ett inlägg nu innan jag ska försöka somna om. Jag sitter i köket och det är så fint här för köket har renoverats av en byggfirma i Älvsbyn som du kan läsa om här. Jag är otroligt nöjd med resultatet och därför vill jag tipsa er som behöver hjälp med bygg eller renovering att ni hör av er till dem och ni kan antingen kontakta dem via mejl eller telefon men först ska ni givetvis klicka er in på deras hemsida och läsa om deras tjänster. 

Jag vet att det finns en del firmor i branschen som inte är seriösa men denna byggfirma är det. Dessutom visade det sig att deras kundservice är fantastisk så jag rekommenderar verkligen dem. Jag kan säga att jag inte har vänt mig till en byggfirma innan och då var det svårt att veta till vem jag skulle vända mig till men som tur är så har jag en kollega som föreslog dem för mig. Alla som äger sina boenden har väl drömmar om olika förbättringar man vill göra hemma och för mig fanns det ingen tvekan för det första jag ville göra var att få mitt kök renoverat för det var i behov av det. Jag vill ju ha ett fint och funktionellt kök som även min familj kan njuta av. Jag har alltid velat ha ett stort kök med utrymme för matlagning och sociala aktiviteter. Med de gamla köksmodulerna hade vi inte mycket arbetsyta och därför beslutade vi oss för en totalrenovering i köket. Det första steget var att kontakta dem för en kostnadsfri offert plus en annan firma, men den här firman gav det bästa kostnadsförslaget.