Kunde njuta av min vistelse vid havet

Hej på er! Hoppas ni alla har en underbar dag som är händelserik och spännande, förhoppningsvis kommer resten av dagen och vecka följa samma spår. Under veckan har jag funderat kring vad jag vill skriva om och kom fram till att jag vill berätta för er om en laserbehandling på Skärholmen som jag var på för två veckor sedan.

När jag bestämde mig för att gå till Angellaserklinik för en laserbehandling som skulle avlägsna hår i både armhålor och bikinilinjen var jag lite skeptiskt till om det skulle fungera. Även om jag var lite osäker ville jag ge det ett försök, om det nu skulle fungera skulle det vara en ren succé. Anledningen till att jag ville prova en laserbehandling på Skärholmen var för att jag skulle på semester ut till kusten, vilket innebär en hel del vid havet i bikini. För att slippa behöva raka mig hela tiden ville jag prova den här behandlingen i hopp om att det skulle avlägsna håret på ett skonsammare sätt. Som sagt trodde jag inte riktigt att det skulle fungera till en början men det fick jag äta upp fort, behandlingen visade sig fungera mycket bättre än jag trodde. Håret försvann redan efter första behandlingen och det höll sig borta från att växa ut igen. Det har gjort att jag har kunnat njuta under min tid på kusten, jag har inte behövt oroa mig för om jag behöver raka mig för att kunna gå i bikini vid havet. Det har varit skönt att slippa oroa sig över det, jag har bara kunnat njuta fullt ut av min vistelse vid havet. Med tanke på att jag fick ett så bra resultat av min laserbehandling på Skärholmen kan jag rekommendera den till er också, ska ni genomgå en sådan behandling tycker jag att ni borde vända er till Angellaserklinik.