Gör en fransförlängning!

Hejsan alla mina läsare och välkomna till dagens första inlägg. I den här bloggen skriver jag om skönhet och mode och jag ska nu skriva om det här med fransförlängning och en salong som passar bra för alla er som bor i Huddinge med omnejd. Detta inlägg är inte sponsrat men detta är min egen personliga åsikt som jag vill dela med mig.

Jag själv har aldrig provat på att ha fransförlängning innan för en vecka sedan, det har alltid varit något som jag tittat på och funderat över och jag undrade hur det skulle kännas. Dock vet jag många vars har haft fransförlängningar och de ser alltid så himla fina ut! Så jag tänkte att det skadar ju inte att testa och se hur det känns.

Någon av mina vänner hade rekommenderat mig en salong som ligger i Huddinge och efter lite research såg jag att de verkligen hade mycket bra recensioner. Så jag beslutade mig för att boka en tid där.

Jag åkte till salongen en onsdagsförmiddag och jag blev mottagen av mycket trevlig och professionell personal. De visade mig till min plats och jag blev erbjuden en kaffe eller te. Jag tog en kopp te och sedan fick jag välja vilken sort av fransar jag ville ha. Jag valde en naturlig look så de använde mörka fransar. När allt var klart så tittade jag i spegeln och wow! Jag blev verkligen imponerad, det såg helt naturligt ut och det kändes inte obekvämt på något sätt.

Jag är mycket nöjd med min första upplevelse av fransförlängning och jag skulle absolut rekommendera alla er som har tänkt att prova detta att göra det! Det är verkligen en trevlig upplevelse och ni kommer inte ångra det.

Kom ihåg, gör en fransförlängning! Skriv sedan och berätta hur ni tyckte det var!

Natalie W.