Fönsterputs innan påsk

Nu är det snart påsk, och i vanlig ordning så vill jag ha putsade fönster inför denna helg. Men det är verkligen ingen självklarhet att man ska ha tid till att putsa fönster. Jag anlitar en städfirma, det är det värt! Då får jag för det första fönsterputs av hög kvalitet. Dessutom får jag tid till andra saker, och behöver inte lägga min egen fritid på fönsterputsning. Jag rekommenderar alla att anlita en städfirma för fönsterputs i Mjölby men det här är en städfirma som även kan hjälpa till med att putsa fönster i andra städer i Östergötland, och de är bra och samtidigt billiga. 

Jag har försökt ett par gånger att putsa mina fönster själv men det var svårt att få det bra. Hur jag än gjorde så blev det ränder på rutorna och det såg flammigt ut. Ju mer jag höll på med min fönsterputs desto värre blev det, och sedan när solen sken på rutorna såg det inte klokt ut. Det var då jag bestämde mig för att inte lägga timmar på ett jobb som ändå inte blev bra och så hörde jag av mig till denna städfirma och de kommer hit i alla fall två gånger varje år för fönsterputs, innan första advent och före påsk. Jag får fönster som är rena och fläckfria, och det är vad jag vill. Då förtjänar de pengarna jag betalar för deras tjänster! Personalen på denna firma är alltid ute i god tid för avtalad tid, och det är också skönt. Ibland kan man ju råka hamna i förseningar och då får ju fönstren inte den tid de behöver för att bli rena. Jag vet av egen erfarenhet att fönsterputs tar längre tid än man tror, och det är skönt att all tid det tar, är tid man kan lägga på något roligare.