Elektriker i Jönköping

God morgon världen och här kommer jag med ett nytt inlägg igen. Det är i slutet av sommaren nu och vi har runt 30 grader varmt och vi är många som tycker att det är lite väl varmt. Men snart är det höst och då minns vi tillbaka på sommaren som var med glädje. Från det ena till det andra så kommer jag i dag att skriva ett inlägg om en elektriker i Jönköping som är för dig som behöver hjälp att installera laddbox.

Jag bor i en villa och vi har inte haft någon laddbox innan så det är först nu som jag skaffade mig en. Det var dags att byta bil och jag köpte en elbil. Så nu behövde jag hjälp av en elektriker för att installera laddbox. Jag ringde upp ett företag som jag länkar er till här och frågade om de kunde komma och hjälpa mig. De hade tid samma vecka så jag bokade en tid.

När de kom så skulle det göras ett hål i väggen för laddkabeln och jag hade redan fått information om att det skulle göras ett hål på 10 cm i diameter. Men när denne elektriker började borra så konstaterade han snabbt att det inte gick att borra ett hål med 10 cm i diameter. Detta berodde på att vi har en yttervägg av tegelstenar som är tjockare än vad som är vanligt. Han försökte igen och kom fram till att det gick inte att borra ett hål med mindre än 15 cm i diameter. Det var tvunget att det skulle bli ett hål på 15 cm i diameter istället för 10 cm.

Nu undrar du säkert hur det gick när jag skulle installera denna laddbox. Jo, han som kom hit fixade allt och nu har vi en fungerande laddbox utanför vårt hus.